Jaarlijkse fotografie workshop

Duik in de betoverende wereld van de Rhoonse Grienden en leg de unieke schoonheid van elk seizoen vast tijdens onze jaarlijkse fotografieworkshop. Ontdek hoe je de subtiele details en dramatische landschappen van dit bijzondere natuurgebied kunt vastleggen onder begeleiding van een ervaren fotograaf.

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Details:

 

Thema: "Seizoensschatten van de Grienden"

Datum: 13 april 2024

Duur: 3 uur, start om 10:00 uur

Aantal deelnemers: max 10

Locatie: Start bij Gebouw De Kopstoof, gevolgd door een fotowandeling in de Rhoonse Grienden

Begeleider: Albert van Boerum

 

 

Workshop Inhoud:

 

  1. Introductie & Uitleg (30 min): Leer de basisprincipes van natuurfotografie en ontdek hoe je de essentie van elk seizoen kunt vastleggen. Bespreek camera-instellingen, compositietechnieken en creatieve benadering.
  2. Praktijk in de Grienden (2 uur): Ga samen op pad in de Rhoonse Grienden en pas de geleerde concepten toe terwijl je de seizoensgebonden schoonheid vastlegt. Albert zal aanwezig zijn om persoonlijke begeleiding te bieden en vragen te beantwoorden.
  3. Nabespreken (30 min): Keer terug naar Gebouw De Kopstoof en deel je beste foto's met de groep. Kies samen de meest indrukwekkende beelden uit om op onze Facebook-pagina te delen.

 

Waarom Dit Thema?

Elk seizoen in de grienden biedt unieke fotomogelijkheden, van lentebloesems tot winterse stilte. Dit thema moedigt deelnemers aan om de schoonheid en diversiteit van de grienden vast te leggen, terwijl ze ook leren hoe verschillende technieken en perspectieven hun fotografische vaardigheden kunnen versterken.

 

Kortom, onze "Seizoensschatten van de Grienden" fotografieworkshop biedt een geweldige kans om je passie voor natuur en fotografie te combineren, en tegelijkertijd de pracht van de Rhoonse Grienden vast te leggen en te delen met anderen.

 

Aanmelden en Inschrijven:

 

Wil je deelnemen aan onze betoverende "Seizoensschatten van de Grienden" fotografieworkshop? We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit unieke evenement! Met een maximum van slechts 10 deelnemers, zorgen we voor een intieme en persoonlijke ervaring waarbij iedereen de kans krijgt om individuele aandacht en begeleiding te ontvangen van onze ervaren fotograaf, Albert.

 

Hoe Meld Je Je Aan:

 

Om je plek te reserveren, stuur je eenvoudig een e-mail naar activiteiten@carnissegrienden.nl met de volgende informatie:

 

  • Onderwerp: Inschrijving Fotografieworkshop
  • Naam:
  • Telefoonnummer:
  • Ervaringsniveau (beginner/gevorderd):
  • Motivatie (optioneel - waarom wil je deelnemen aan deze workshop?):

 

Wees er snel bij, want met een beperkt aantal plekken willen we zorgen dat iedereen de kans krijgt om mee te doen aan deze exclusieve workshop.

Voor leden is de workshop gratis, zij hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen € 5,00. Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging vervalt dit bedrag en betaalt men € 10,00 contributie per jaar. 

 

Laat deze kans niet voorbijgaan om je fotografische vaardigheden te verbeteren en samen met gelijkgestemde natuurliefhebbers de seizoensgebonden schoonheid van de Rhoonse Grienden vast te leggen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Zorg voor stevige schoenen