Workshop Kransvlechten

Beste grienden- en poldervrienden,

 

Het materiaal om een natuurlijke, duurzame krans te maken hoeven we in onze omgeving niet ver te zoeken, de wilgentenen zijn “om de hoek” te vinden!

Heb je zin om op donderdag 7 maart 2024 een workshop kransvlechten te volgen onder leiding van Netty Wermeester? Meld je dan aan via: activiteiten@carnissegrienden.nl onder vermelding van je telefoonnummer.

 

Voor de takken zorgen wij. Het enige wat je mee moet nemen is een goede snoeischaar om de takken op maat te knippen We maken een krans zonder versiering, die je eventueel thuis naar eigen idee kunt afmaken. Op internet en in tijdschriften zijn daar veel voorbeelden van te vinden, bijvoorbeeld van een vrolijke voorjaarskrans of een exemplaar met voer voor de vogels.

 

De workshop duurt van 10.00 tot circa 12.00 uur en wordt gegeven in ons verenigingsgebouw De Kopstoof, het houten gebouw naast de ingang van de Rhoonse jachthaven, schuin tegenover grand café Abel. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

 

Voor leden is de excursie gratis, zij hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen € 5,00. Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging vervalt dit bedrag en betaalt men € 10,00 contributie per jaar.

 

Met vriendelijke groet,

Connie Feijen