Lampionwandeling in de Rhoonse grienden

Lampionwandeling in de Rhoonse grienden

 

Beste grienden- en poldervrienden,

 

Wandel op vrijdagavond 15 december a.s. samen met uw (klein)kind(eren) in het donker door de Rhoonse grienden. Onder leiding van twee natuurgidsen en bijgelicht door de lampionnen van de kinderen maken we een wandeling van ongeveer een uur.

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

 

De kinderen kunnen een kant en klare lampion meenemen of zelf een leuk exemplaar in elkaar knutselen. Op internet zijn allerlei voorbeelden te vinden. Gebruik een lichtje op batterijen, dus geen kaarsjes e.d. in verband met brandgevaar. De wandeling duurt een uur en start om 19.00 uur bij verenigingsgebouw De Kopstoof, het houten gebouw naast de ingang van de Rhoonse jachthaven, tegenover grand café Abel. Stevige schoenen aan, sjaal om, muts op en de grienden in!

We sluiten de wandeling af met warme chocolademelk in de Kopstoof. Om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven mee te doen en de groep niet te groot te laten worden, rekenen we op één begeleider per twee kinderen. Als er meerdere kinderen komen uit één gezin, dan ook graag één begeleider aanmelden.

 

Voor leden is de excursie gratis, zij hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen € 5,00 per kind. Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging vervalt dit bedrag en betaalt men € 10,00 contributie per jaar. Men is dan lid voor 2023 en 2024.

Wilt u zich aanmelden voor deze excursie mail dan naar: activiteiten@carnissegrienden.nl onder vermelding van uw telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

 

Met vriendelijke groet,

 

Connie Feijen